Despre

Povestea noastră

Proiectul Jubilee Palace a luat naștere în urmă cu 5 ani, la momentul respectiv am dorit crearea unui restaurant orientat pe evenimente care să pună accentul pe calitatea serviciilor şi nu pe cantitatea acestora. Am început prin a identifica necesitățile clienților.
Am dat startul prin renovarea terasei, care are în momentul de față 80 de locuri în regim a la carte, aceasta fiind utilizată în decursul evenimentului de oaspeți. Am continuat cu un salon de evenimente elegant, cu un decor clasic, design-ul fiind potrivit pentru majoritatea temelor alese la orice tip de petrecere. Sala de evenimente poate acomoda confortabil pana la 180 de persoane şi se preteaza pentru toate evenimentele medii şi mici.
Am ajuns și la inima oricărui restaurant din lumea asta și anume bucătăria, pe care am renovat-o și utilat-o cu cele mai noi echipamente, astfel încât să scoatem cele mai fine produse culinare.

În 2015 am introdus meniul altfel, un meniu care se ridică la cele mai înalte standarde culinare. Am abordat unele Rețete clasice folosite în trecut și le-am reinventat. Totul a fost conceput pentru a trata cu respectul cuvenit evenimentele cele mai importante.
Clienții îmi spun că sunt meniuri "sofisticate", însă eu incerc sa le explic că aceste preparate le reprezintă cu adevărat sărbătoarea lor, de aceea, recomandarea mea pentru ei, este să pună accentul pe calitate.

În Noiembrie 2015 pornim un nou proiect.
În perioada sezonului rece vă propunem un nou concept, și anume o experiență culinară inedită, într-un cadru traditional românesc modern. Veți fi suprinși în cel mai plăcut mod de "Meniul a la carte" care va conține preparate desăvârșite, unice în Craiova. Muzica de pahar şi atmosfera de petrecere asigurate de bandul nostru sunt ingrediente sigure pentru o seara specială alaturi de familie şi prieteni.
Cristian Dumitru Manager/Chef

Vizitați secțiunea meniu a la carte pentru a vedea lista noastră culinară.

Program

Sunați pentru rezervări
Luni - Vineri
10:30
20:00
Sâmbătă - Duminică
Rezervat evenimente
Rezervări la numărul: 0766 419 201

Contact

Manager/Chef: Cristian Dumitru
Calea București 70, Craiova 200515, Romania
0766 419 201
0251 212 184
contact@restaurantjubilee.ro

Mesaul tău a fost trimis! Îți mulțumim pentru că ne-ai contactat.
Top